YAXA Nieuws

Ga mee op studiereis naar Japan!

1 mei 2024

Japan is erg in trek als reisbestemming, en wij begrijpen heel goed waarom. Nergens ter wereld gaan eeuwenoude tradities zo melodieus samen met hightech en futurisme. Wilt u Japan als reisbestemming zelf beleven om uw klanten nog beter te kunnen voorlichten? Schrijf dan nu in voor onze 11- daagse studiereis ‘Mysterieus een veelzijdig Japan’ van 27 september tot 7 oktober 2024.

Met een kleine groep van maximaal 12 personen, onder begeleiding van onze Japan-expert Joyce, laten wij je kennismaken met onder andere Tokyo, pittoreske bergdorpjes en de imposante Mount Fuji.

Onderstaand het programma per dag. Een volledige beschrijving vind je hier.

  1. Amsterdam – Tokyo, vertrek om 11:00 uur met een overstap in Taipei
  2. Aankomst Tokyo om 13:15 uur waar we 3 nachten verblijven in het Shinjuku Prince Hotel; vrije tijd
  3. Groepsexcursie en stadstour Tokyo met de Hato bus
  4. Groepsexcursie naar Mount Fuji en Hakone
  5. Tokyo – Kanazawa per trein en vrije tijd, hier verblijven we 2 nachten in Kanazawa Chaya op basis van halfpension
  6. Groepsexcursie naar Takayama en Shirakawago
  7. Vrije tijd en reizen van Kanazawa -Kyoto met de Shinkansen waar we 3 nachten verblijven in het Miyako Hotel Kyoto Hachija
  8. Groepsexcursie naar Kyoto en Nara
  9. Vrije dag in Kyoto; woon een theeceremonie of samuraishow bij
  10. Kyoto – Osaka Kansai Airport – Amsterdam, vertrek om 19:05 uur met een overstap in Taipei
  11. Aankomst Amsterdam 07:40 uur

De eigen bijdrage voor deze studiereis is € 2.300,00 per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Japan is een dure reisbestemming, maar ondanks dat, erg populair. Dit blijkt ook het feit dat onze reisexpert Joyce volledig bezig is met maatwerk reisvoorstellen naar dit prachtige land. Met de ervaring van deze studiereis, kunt jij je klanten de beleving overbrengen waarom Japan het zo waard is om te bezoeken!

Ben je geïnteresseerd in deze studiereis naar het land van de rijzende zon? Mail dan vóór 17 mei je inschrijving naar info@yaxareizen.nl en wij nemen contact met je op.