YAXA Nieuws

Ga jij met Yaxa Reizen naar Oeganda?

26 juni 2024

Van 7 tot 15 november organiseert Yaxa Reizen een 9-daagse studiereis ‘Avontuurlijk Oeganda’. Met een groep reisadviseurs gaan zij de groene parel van Afrika beleven. Met deze studiereis zullen de deelnemende reisadviseurs hun klanten een nog beter advies kunnen geven gebaseerd op eigen ervaringen.

De avontuurlijke reis start met het volgen van de neushoorns in de Ziwa Rhino Sanctuary, waar de enige wilde neushoorns van Oeganda leven. In het Murchison Falls National Park maakt de groep een prachtige safari en varen ze over de rivier de Nijl. Ze zien het natuurgeweld van de gelijknamige waterval. Murchison Falls wordt niet voor niets gezien als de mooiste waterval van het land! Met een beetje geluk spotten ze de beroemde boomklimmende leeuwen in het Queen Elizabeth National Park. Tijdens de wandeling door de Kyambura Gorge gaan gaan ze op zoek naar chimpanzees. Eén van de hoogtepunten van deze studiereis wordt een onvergetelijke ervaring; de ontmoeting met gorilla’s. Een adembenemende ervaring als je een gorillafamilie op een afstandje mag observeren! De studiereis wordt afgesloten met een fietssafari in het Lake Mburo national Park waar zebra’s, giraffes, apen en nog veel meer te bewonderen zijn. Deze studiereis naar Oeganda wordt een geweldig avontuur!

Werk jij samen met Yaxa Reizen en zie jij mogelijkheden om je klanten enthousiast te maken voor een reis naar Oeganda? Meld je dan vóór 3 juli 2024 aan via info@yaxareizen.nl en je ontvangt vervolgens uiterlijk 10 juli bericht of je een plekje hebt kunnen bemachtigen. Goed om te weten dat je eigen bijdrage voor deze studiereis € 2.250,00 bedraagt, dit is inclusief volpension en de permit voor de Gorilla-tracking t.w.v. 800 dollar.