YAXA Nieuws

Florida is dé ideale winterbestemming!

22 juli 2024

In ons Noord-Amerika aanbod is Florida is een ideale bestemming in de winter, The Sunshine State kent lekkere temperaturen waarbij u veel kunt ondernemen. Alles kan in deze zuidelijke staat van Amerika!

Van luieren aan het strand tot een kajakavontuur door het prachtige Everglades National Park. Bezoek het gezellige Key West en de fantastisch gekleurde huizen in het Art Deco district in Miami, aan de kust van de Atlantische Oceaan. Maar ook de westkust van Florida, aan de Golf van Mexico heeft veel te bieden. Denk aan Fort Meyers en de eilanden Sanibel en Captiva waar de mooiste stranden te vinden zijn en u dolfijnen in het wild voor u ziet. In Orlando vindt u alle themaparken die u zich kunt wensen en bent u dichtbij Kennedy Space Center. Wat veel mensen vergeten bij een bezoek aan deze staat is het prachtige noorden van Florida, waar u enkele geweldige natuurgebieden tegenkomt zoals Lake George en Silver Springs State Park. Hier ziet u, al peddelend met een kajak met glasbodem, de zeekoeien onder u door zwemmen.

Florida is ontzettend veelzijdig en wij laten het u graag beleven met een voor u op maat gemaakt reisvoorstel. Reizen moet je nooit uitstellen! Dus vraag vandaag uw maatwerk reisvoorstel voor deze prachtige bestemming nog op, en doe alvast inspiratie op met onze voorbeeldreis Florida.